Kara Mehmet Çavuş İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ:Kara Mehmet Çavuş İlkokulu olarak anasınıfı yaşlarından başlayarak ilköğretimin bütün kademelerinde orta öğretim kurumlarına öğrenci hazırlarken; güçlü bir kişiliğe sahip çağdaş, vatanını, milletini, bayrağını seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, ileri görüşlü, kendine güvenen başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, demokratik, laik ve özgür düşünülebilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı ahlaklı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: MİSYONUMUZ:Kara Mehmet Çavuş İlkokulu olarak eğitim öğretim görevini yerine getirirken; Ailesine, toplumuna ve vatanına bağlı, çok çalışmaya hazır ahlaklı ve özgüven sahibi kişiler olarak yetişmelerini sağlamak.Öğrenci veli mutluluğunu ön planda tutmak.Okul-öğrenci-veli arasında sıcak ve yapıcı diyaloglar sağlamak.Öğrencilerimize yardımseverlik ve dayanışmanın ilkelerini aşılamak için okul içinde ve dışında etkinlikler düzenlemek.Okuma alışkanlığı olan ve okumayı seven, güzel konuşup yazabilen öğrenciler yetiştirmek.Öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda onlara fırsatlar vermek.Ders dışı sosyal etkinliklere katılımı sağlayarak ve yaygılaştırarak çalışıp üreten sosyal bireyler yetiştirmek.Eğitimde bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek yenilikleri her fırsatta okulumuza uyarlamaktır.

Başarılar: BAŞARI DURUMU: 2009/2010 Eğitim-Öğretim Yılında 1 Anadolu Lisesi. 2010/2011 Eğitim-Öğretim Yılında 6 Anadolu Lisesi 2011/2012 Eğitim-Öğretim Yılında 4 Anadolu Lisesi

Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: OKULUMUZ KARAKESE ORTA OKULU İLE BİRLİKTE AYNI BİNAYI KULLANMAKTADIR.

WEB - https://karamehmetcavus.meb.k12.tr

Adres - Karakese Mahallesi Atatürk Caddesi Balcı sokak NO1 DÖRTYOL/HATAY

Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - Karakese Mah.Balcı Sokak.No.1 DÖRTYOL/HATAY

Adres - Karakese Mahallesi Atatürk Caddesi Balcı sokak NO1 DÖRTYOL/HATAY

Ulaşım Şehir içi dolmuşla sağlanıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL:95 Km. İLÇE:4 Km.